Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Akcije - Znižani izdelki

Hydro Flask Growler - BLACK, 1892 ml

00810497024362 G64001 1244
Bar koda: 00810497024362
Šifra SKU: G64001
Naša šifra: 1244
Hydro Flask Growler - BLACK, 1892 ml
InStock
Na zalogi
74,95 €
-10%
67,45 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Hydro Flask - vakuumsko izolirani produkti iz nerjavečega jekla za vodo, kavo, pivo, vino ali hrano. Za stare, mlade, aktivne in neaktivne. Ko enostavno želiš toplo, mrzlo ali kontra zunanji temperaturi dlje časa. Hey Let`s Go!

Bolje nerjaveče jeklo, kot plastika. Unikatna kombinacija ohranjanja temperature, neoporečenega okusa in pametne možnosti transporta naredijo Hydro Flask izdelek, ki je mnogo več kot klasična flaša za vodo. Vse skupaj nam nudi nepričakovano osvežitev, znova in znova. Tehnologija TempShield™ je uporabljena prav v vseh flaškah. Gre za dvojno steno s t.i. vakumsko izolirno tehnologijo, ki ohranja temperaturo vaših napitkov. Če se boste na izlet odpravili z ledenim napitkom, vam proizvajalec garantira podobno temperaturo napitka tudi v popoldanskih urah. Hydro Flask je odličen izdelek tudi kadar gre za ohranjanje toplote napitkov. Sedaj boste lahko imeli toplo kavo vedno pri roki. Zunanja stena Hydro Flask se zaradi svoje edinstvene strukture sten nikoli ne orosi ali segreje. Hydro Flask izdelki so dobavljivi v treh različicah uporabe: voda (energijski napitki), kava, pivo, velikostih in številnih barvah. Vse različice so narejene iz 18/8 pro-grade nerjavečega jekla, gre za zlitino, ki jo odlikuje trpežnost in nevtralnost (tekočine ohranijo lasten okus in barvo (higiensko neoporečen material)). Teža vseh izdelkov je zelo nizka, kar pomeni, da gre za odličen izdelek tudi v razmerah kadar je količina prtljage pomembna (plezanje, kolesarstvo, pohodništvo, tek, …).

Growler je največja flaška v družini izdelkov Hydro Flask. Prvotno sodi ta produkt v kategorijo ljubiteljev piva, zaradi vsestranske uporabnosti in nekoliko večjega volumna pa je vse bolj priljubljena tudi pri ljubiteljih kampiranja in pri pustolovcih, ki potrebujejo nekoliko večjo količino napitka. Hydro Flask Growler, s širokim ustnikom, je namenjena celodnevnim aktivnostim v naravi ne glede na letni čas, saj zaradi termo značaja ohranja pijačo hladno ali toplo. Večji pokrovček omogoča, da jo lahko hitreje napolnite.

Lastnosti termo steklenice Hydro Flask Growler (1,892 l) Wide Mouth:

  • Termo steklenica Hydro Flask.
  • Prostornina steklenice 1,892 l.
  • Primerno za prevažanje in zaščiteno pred polivanjem.
  • Odporna 18/8 Pro-Grade konstrukcija iz nerjavečega jekla.
  • Brez BPA (Bisfenola A).