Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Izdelki - Hrana - Prehranska dopolnila

Fiber Complex (zanjo), 120 tablet

BioTechUSA 5999076216628 HBTU16017010000 1412
Bar koda: 5999076216628
Šifra SKU: HBTU16017010000
Naša šifra: 1412
Fiber Complex (zanjo), 120 tablet
InStock
Na zalogi
12,99 €
-0%
12,99 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Paleta izdelkov »BioTechUSA for Her« (slo. "BioTechUSA zanjo")  je bila ustvarjena, da zagotovi popolno rešitev za oblikovanje telesa za ženske. Učinkovine njihovih izdelkov vrhunske kakovosti vam bodo pomagale stopiti na novo pot; popotovanje, ki vas bo popeljalo do največjega ženskega zaklada – samozavesti. 


BOJ PROTI KILOGRAMOM
Očitno je, da genetike ne moremo spremeniti, toda ko se sreča z zmogljivostjo, lahko vsak oblikuje svoje telo, vključno z vami! Sprememba pa je posledica življenjskega sloga, katerega temelja sta zdrava prehrana in redna vadba. Za največjo učinkovitost bi morali razmisliti o uporabi izdelkov za nadzor telesne teže. Skupaj s pravilno prehrano in vadbo ti izdelki podpirajo večjo porabo kalorij in pridobivanje energije iz maščob.


POJDI PO VLAKNA!
Fiber Complex je žvečilna tableta, ki vsebuje vodotopne prehranske vlaknine (inulin) in krom. Tablete ne predstavljajo velikega kaloričnega vnosa, zato jih lahko mirne vesti jemljete, ko med dieto zagrabi lakota.


VLOGA VLAKNIN V PREHRANI
Že dolgo vemo, da je kakovostna hrana ključnega pomena za ohranjanje zdravja, in rek 'si to, kar ješ' drži. Prehranske vlaknine igrajo pomembno vlogo pri ohranjanju zdravja. Nezadosten vnos vlaknin je lahko dejavnik tveganja za številne bolezni. Imajo pomembno vlogo pri zniževanju ravni holesterola v krvi, pri nizkokaloričnih in shujševalnih dietah. Prehrana, bogata z vlakninami, zahteva tudi zadosten vnos tekočine, kar pomeni približno 2 litra na dan. Da bi ohranili svoje zdravje, morate dnevno zaužiti približno 25-35g rastlinskih vlaknin, ki jih dobite iz sadja in zelenjave; vendar pa nam hiter način življenja ne omogoča vedno ustrezne hrane. Vlaknine, ki jih potrebujete, lahko vnesete tudi s tako imenovanimi prehranskimi vlakninami. Izdelku je dodan krom, ki prispeva k normalni presnovi makrohranil in ohranjanju normalne ravni sladkorja v krvi.

 

 

Sestavine:

Sredstvo za povečanje prostornine (izomalt), inulin (32,5%), sredstva proti strjevanju (soli magnezijeve maščobne kisline, silicijev dioksid), arome, sredstvo za kislost (citronska kislina), sladilo (sukraloza), kromov (III) klorid (0,001 %). 

Izdelano v obratu, ki proizvaja živila, ki vsebujejo mleko, jajca, gluten, sojo, rake, žveplov dioksid in oreščke. POZOR: Hraniti izven dosega otrok. Prehranska dopolnila ne nadomeščajo uravnotežene prehrane in zdravega načina življenja. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek!

Specifikacije

Vsebina na 6 žvečljivih tablet:

Inulin 3,1g
od tega vlaknine 2,7g
Krom 19µg