Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Pripomočki - Hydro Flask

Hydro Flask Wide Mouth, otroška - HONEYDEW, 355 ml

00810007839042 W12BSWBB323 1233
Bar koda: 00810007839042
Šifra SKU: W12BSWBB323
Naša šifra: 1233
Hydro Flask Wide Mouth, otroška - HONEYDEW, 355 ml
InStock
Na zalogi
31,95 €
-0%
31,95 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Hydro Flask - vakuumsko izolirani produkti iz nerjavečega jekla za vodo, kavo, pivo, vino ali hrano. Za stare, mlade, aktivne in neaktivne. Ko enostavno želiš toplo, mrzlo ali kontra zunanji temperaturi dlje časa. Hey Let`s Go!

Bolje nerjaveče jeklo, kot plastika. Unikatna kombinacija ohranjanja temperature, neoporečenega okusa in pametne možnosti transporta naredijo Hydro Flask izdelek, ki je mnogo več kot klasična flaša za vodo. Vse skupaj nam nudi nepričakovano osvežitev, znova in znova. Tehnologija TempShield™ je uporabljena prav v vseh flaškah. Gre za dvojno steno s t.i. vakumsko izolirno tehnologijo, ki ohranja temperaturo vaših napitkov. Če se boste na izlet odpravili z ledenim napitkom, vam proizvajalec garantira podobno temperaturo napitka tudi v popoldanskih urah. Hydro Flask je odličen izdelek tudi kadar gre za ohranjanje toplote napitkov. Sedaj boste lahko imeli toplo kavo vedno pri roki. Zunanja stena Hydro Flask se zaradi svoje edinstvene strukture sten nikoli ne orosi ali segreje. Hydro Flask izdelki so dobavljivi v treh različicah uporabe: voda (energijski napitki), kava, pivo, velikostih in številnih barvah. Vse različice so narejene iz 18/8 pro-grade nerjavečega jekla, gre za zlitino, ki jo odlikuje trpežnost in nevtralnost (tekočine ohranijo lasten okus in barvo (higiensko neoporečen material)). Teža vseh izdelkov je zelo nizka, kar pomeni, da gre za odličen izdelek tudi v razmerah kadar je količina prtljage pomembna (plezanje, kolesarstvo, pohodništvo, tek, …).

Nepogrešljiva flaška na vsakem igrišču, v vrtcu ali v šoli. Flaška za otroke je ravno prav velika, da bodo otroci srečni in hidrirani skozi cel dan. Z barvitim pokrovčkom na slamico in mehko, odporno zaščito na spodnjem delu, bo flaška popolna spremljevalka na vsaki avanturi – veliki ali mali. 

Hladne pijače ostanejo hladne (do 24 ur), tople pa tople (do 12 ur), tako da lahko ostanete osveženi za vsako avanturo.

Hydro Flask s pokrovčkom s slamico je narejen posebej za otroke. Dodatna žaščita in enostavna uporaba sta kot nalašč za vsako avanturo.

 

Lastnosti Hydro Flask termo flaške:

 • Termo flaška Hydro Flask.
 • Prostornina flaške 355 ml.
 • Primerna za 1+ let.
 • Velikost prilagojena otrokom.
 • Odporna 18/8 Pro-Grade konstrukcija iz nerjavečega jekla.
 • Slamica za enostavno srkanje tekočine.
 • Gumjasta podloga za zaščito in boljši oprijem.
 • Obstojne barve.
 • Dvojne stene ThermoShieldTM ohranjajo željeno temperaturo vsebine tekom celega dne.
 • Brez BPA (Bisfenola A).
 • Primerno za pranje v pomivalnem stroju.