Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Akcije - Znižani izdelki

Hydro Flask Wide Mouth 2.0 Flex - OLIVE, 1182 ml

00810007831824 W40BTS306 1240
Bar koda: 00810007831824
Šifra SKU: W40BTS306
Naša šifra: 1240
Hydro Flask Wide Mouth 2.0 Flex - OLIVE, 1182 ml
InStock
Na zalogi
54,95 €
-10%
49,46 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Hydro Flask - vakuumsko izolirani produkti iz nerjavečega jekla za vodo, kavo, pivo, vino ali hrano. Za stare, mlade, aktivne in neaktivne. Ko enostavno želiš toplo, mrzlo ali kontra zunanji temperaturi dlje časa. Hey Let`s Go!

Bolje nerjaveče jeklo, kot plastika. Unikatna kombinacija ohranjanja temperature, neoporečenega okusa in pametne možnosti transporta naredijo Hydro Flask izdelek, ki je mnogo več kot klasična flaša za vodo. Vse skupaj nam nudi nepričakovano osvežitev, znova in znova. Tehnologija TempShield™ je uporabljena prav v vseh flaškah. Gre za dvojno steno s t.i. vakumsko izolirno tehnologijo, ki ohranja temperaturo vaših napitkov. Če se boste na izlet odpravili z ledenim napitkom, vam proizvajalec garantira podobno temperaturo napitka tudi v popoldanskih urah. Hydro Flask je odličen izdelek tudi kadar gre za ohranjanje toplote napitkov. Sedaj boste lahko imeli toplo kavo vedno pri roki. Zunanja stena Hydro Flask se zaradi svoje edinstvene strukture sten nikoli ne orosi ali segreje. Hydro Flask izdelki so dobavljivi v treh različicah uporabe: voda (energijski napitki), kava, pivo, velikostih in številnih barvah. Vse različice so narejene iz 18/8 pro-grade nerjavečega jekla, gre za zlitino, ki jo odlikuje trpežnost in nevtralnost (tekočine ohranijo lasten okus in barvo (higiensko neoporečen material)). Teža vseh izdelkov je zelo nizka, kar pomeni, da gre za odličen izdelek tudi v razmerah kadar je količina prtljage pomembna (plezanje, kolesarstvo, pohodništvo, tek, …).

Flaška Hydro Flask Wide Mouth zagotavlja, da imate osvežitev vedno pri roki, pa naj bo to med športno aktivnostjo ali pa ob vsakdanji uporabi. Flaška s širokim ustnikom je namenjena celodnevnim aktivnostim v naravi ne glede na letni čas, saj zaradi termo značaja ohranja pijačo hladno ali toplo. Večji pokrovček omogoča, da jo lahko hitreje napolnite.

 

Lastnosti termo flaške Hydro Flask 40 oz (1.182 ml) Wide MOuth

  • Termo flaška Hydro Flask.
  • Prostornina flaške 1.182 ml.
  • Primerno za prevažanje in zaščiteno pred polivanjem.
  • Odporna 18/8 Pro-Grade konstrukcija iz nerjavečega jekla.
  • Brez BPA (Bisfenola A).