Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Akcije - Znižani izdelki

Hydro Flask Standard Flex - LAGUNA, 709 ml

00810070080273 S24SX454 1237
Bar koda: 00810070080273
Šifra SKU: S24SX454
Naša šifra: 1237
Hydro Flask Standard Flex - LAGUNA, 709 ml
InStock
Na zalogi
41,95 €
-10%
37,75 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Hydro Flask - vakuumsko izolirani produkti iz nerjavečega jekla za vodo, kavo, pivo, vino ali hrano. Za stare, mlade, aktivne in neaktivne. Ko enostavno želiš toplo, mrzlo ali kontra zunanji temperaturi dlje časa. Hey Let`s Go!

Bolje nerjaveče jeklo, kot plastika. Unikatna kombinacija ohranjanja temperature, neoporečenega okusa in pametne možnosti transporta naredijo Hydro Flask izdelek, ki je mnogo več kot klasična flaša za vodo. Vse skupaj nam nudi nepričakovano osvežitev, znova in znova. Tehnologija TempShield™ je uporabljena prav v vseh flaškah. Gre za dvojno steno s t.i. vakumsko izolirno tehnologijo, ki ohranja temperaturo vaših napitkov. Če se boste na izlet odpravili z ledenim napitkom, vam proizvajalec garantira podobno temperaturo napitka tudi v popoldanskih urah. Hydro Flask je odličen izdelek tudi kadar gre za ohranjanje toplote napitkov. Sedaj boste lahko imeli toplo kavo vedno pri roki. Zunanja stena Hydro Flask se zaradi svoje edinstvene strukture sten nikoli ne orosi ali segreje. Hydro Flask izdelki so dobavljivi v treh različicah uporabe: voda (energijski napitki), kava, pivo, velikostih in številnih barvah. Vse različice so narejene iz 18/8 pro-grade nerjavečega jekla, gre za zlitino, ki jo odlikuje trpežnost in nevtralnost (tekočine ohranijo lasten okus in barvo (higiensko neoporečen material)). Teža vseh izdelkov je zelo nizka, kar pomeni, da gre za odličen izdelek tudi v razmerah kadar je količina prtljage pomembna (plezanje, kolesarstvo, pohodništvo, tek, …).

Flaška Hydro Flask 21 oz Standard Mouth Flex Cap zagotavlja, da imate osvežitev vedno pri roki, pa naj bo to med športno aktivnostjo ali pa ob vsakdanji uporabi. 

Bolje nerjaveče jeklo, kot plastika. Unikatna kombinacija ohranjanja temperature, neoporečenega okusa in pametne možnosti transporta naredijo Hydro Flask izdelek, ki je mnogo več kot klasična flaša za vodo. Vse skupaj nam nudi nepričakovano osvežitev, znova in znova. Tehnologija TempShield™ je uporabljena prav v vseh flaškah. Gre za dvojno steno s t.i. vakumsko izolirno tehnologijo, ki ohranja temperaturo vaših napitkov. Če se boste na izlet odpravili z ledenim napitkom, vam proizvajalec garantira podobno temperaturo napitka tudi v popoldanskih urah. Hydro Flask je odličen izdelek tudi kadar gre za ohranjanje toplote napitkov. Zunanja stena Hydro Flask se zaradi svoje edinstvene strukture sten nikoli ne orosi ali segreje. Hydro flaška Standard Mouth je ena najbolj prodajnih flašk prav zaradi svoje oblike, velikosti in vsestranskosti.

 

Lastnosti Hydro Flask termo flaške 710 ml

  • Termo flaška Hydro Flask.
  • Prostornina flaške 710 ml.
  • Izolacija TempShield™ odpravlja kondenzacijo in ohranja pijače hladne do 24 ur ali vroče do 12 ur.
  • Odporna 18/8 Pro-Grade konstrukcija iz nerjavečega jekla.
  • Enostavno za prenašanje.
  • Standardni nastavek.
  • Združljiv s športnim nastavkom. 
  • Brez BPA (Bisfenola A).